Agermanament Vaux-sur-Mer & Anglès

Creem lligams | Nous créons des liens

Resum de la reunió general de socis del 28/09/12

Deixa un comentari


El divendres 28/09/2012 va tenir lloc una reunió general de socis.

En primer lloc, ens vam presentar els membres de la nova junta. Al full informatiu entregat hi ha els nostres telèfons i mails de contacte.

En segon lloc, vam presentar la nova web en format de bloc i el Facebook de l’agermanament, encoratjant a tothom a fer clic a “M’agrada” per poder seguir les actualitzacions de les publicacions que anem fent. També hem demanat la col·laboració de tothom fent-ne divulgació entre els seus contactes a la xarxa social, especialment amics, familiars, fills, etc. La idea del Facebook és més aviat redirigir els visitants cap a la web i que la gent estigui assabentada del que s’hi va publicant.

A continuació vam fer un breu resum de la fira de “Vins et Saveurs” a la qual vam assistir el juliol passat. També vam comentar que en aquest mateix bloc hi ha tot un article que explica la nostra experiència com a “firaires”. El més important d’aquesta fira és que vam fer un petit benefici per a l’associació.

Vam comentar també que els nostres agermanats volen venir per Sant Antoni 2013 i que portaràn productes de la seva terra. En aquest sentit, hem recollit a l’enquesta possibles productes que interessarien a la gent d’Anglès. Nosaltres, l’Agermanament d’Anglès, també farem una paradeta al seu costat. Tenim la intenció de vendre crêpes dolces i salades i alguns altres productes del poble.

Vam revisar també els comptes i vam comentar el canvi de banc que resulta més beneficiós en quant a cost dels rebuts dels socis i sense comissions per a la resta de moviments.

L’antiga junta va portar plaques, fotos i diversos obsequis dels nostres agermanats i comentem entre tots que seria interessant organitzar alguna mena d’exposició. En aquest sentit, seria bó recuperar un DVD que es va fer uns anys enrera. També comentem que parlarem amb l’ajuntament per veure si ens poden facilitar un lloc per a la dita exposició.

Finalment, vam emplaçar tothom a tornar-nos a reunir abans de Nadal.

Autor: anglesvaux

Bloc / web de l'agermanament entre les viles d'Anglès (la Selva) i Vaux-sur-Mer (Charente Maritime, França).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s