Agermanament Vaux-sur-Mer & Anglès

Creem lligams | Nous créons des liens

Notícia pel butlletí municipal d’Anglès

Deixa un comentari


 

Com molts ja sabeu, estem agermanats amb una bonica vila de la costa atlàntica francesa, Vaux-sur-Mer (Charente Maritime). Des del 1992 hem anat intercanviant anualment cultura, tradicions i amistat. Un estiu venen ells, el següent hi anem nosaltres, i a més d’anar-nos coneixent cada vegada millor, aprofitem les trobades per visitar llocs d’interès turístic, cultural o històric.

En aquests moments de dificultats econòmiques, les dues associacions agermanades busquem noves vies de finançament per a les nostres activitats, que en el fons, ens beneficien a tots, ja que donen a conèixer la nostra Vila i atreuen el turisme. En aquest sentit, el juliol passat vam tenir ocasió d’anar a Vaux, convidats pel seu ajuntament, a vendre productes de la nostra terra i a promocionar-la turísticament. Van tenir molt d’èxit els fuets de Ca l’Aulet, les mels d’Anglès i les galetes Trias i vam donar més de 500 tríptics turístics de la nostra regió.

Ara ens toca als anglesencs correspondre als nostres agermanats amb la possibilitat de participar a la Fira de Sant Antoni 2013. És per això que el 19 de gener tindrem entre nosaltres un grup de 7 persones que en representació de Vaux ens oferiran tiquets de degustació o venda directa de vins, patès, galetes, formatges i ostres. Us convidem doncs a visitar la parada de l’agermanament que es situarà de 10 a 19h al carrer Industria a l’alçada de Ca l’Enriqueta i HCA.

A més, a les 19 hores del mateix dia, sortejarem públicament un ordinador portàtil de 15,6” amb Windows 8! Els tiquets per participar al sorteig valen 5€ i es podran adquirir a partir de l’1 de desembre a diverses botigues de la nostra vila. Per assegurar-nos que li toqui a algun dels participants i no surti un número que ningú hagi comprat, controlarem les numeracions venudes i es sortejarà el número guanyador exclusivament entre aquestes. És a dir, que tot col·laborant amb una entitat del poble, teniu moltes possibilitats de guanyar un portàtil!

Si voleu saber més sobre nosaltres, us convidem a assistir a la propera reunió general que tindrà lloc el 14 de desembre a les 21h a la sala d’entitats (antiga sala de plens de l’anterior ajuntament). També us animem a visitar la nostra pàgina web, i a seguir-nos al Facebook. Amb un simple gest a la nostra pàgina, fent clic a m’agrada, ens fareu molt contents!

https://www.facebook.com/AgermanamentAnglesVaux

https://anglesvaux.wordpress.com/

Autor: anglesvaux

Bloc / web de l'agermanament entre les viles d'Anglès (la Selva) i Vaux-sur-Mer (Charente Maritime, França).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s